Het team van Renovlies Rotterdam bestaat uit ervaren en gediplomeerde vakmensen. Verstand van zaken en leveren hoogwaardig behang en schilderwerk. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkterrein is de regio Rotterdam en omstreken.

Behangen met Renovlies. De allerbeste wandafwerking voor uw nieuwbouwwoning. Wandafwerking tegen een betaalbare prijs en bovendien met alle voordelen van renovlies. Wij garanderen u dat zodra u de sleutel heeft er binnen 7 dagen gestart wordt door heel Nederland, en binnen 5 dagen klaar zijn. Tevens rekenen wij geen reiskosten.

 

WAAROM RENOVLIES IN NIEUWBOUW IN PLAATS VAN STUCWERK.

Stucwerk op wanden in nieuwbouwhuizen vertoont vaak na verloop van tijd zetscheuren. Belangrijkste oorzaken: nieuwbouwhuizen moeten vaak nog “zetten” en er moet ook nog vaak (vooral in) nieuwbouwwijken geheid worden. Hier is weinig aan te doen. Daarom raden wij renovlies op nieuwe wanden aan. Renovlies is scheuroverbruggend. Ook al komen er in de bestaande wand scheuren, dan zal je dit niet zien door de renovlies. Bovendien is renovlies ook nog eens makkelijker te schilderen.

 

Wanden zijn vanaf de bouw nooit behangklaar, daarom is het schuren van de wanden wel nodig voordat renovlies behang wordt aangebracht, er zijn altijd nog oneffenheden, beschadigingen, putjes etc. Omdat renovlies net zo strak is als stucwerk zie je daarom elke oneffenheid op de muur door het renovlies behang heen. Schuren van de wanden is dus een must.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

 

* goedkoper dan stucwerk

* makkelijker te schilderen (zonder voorstrijk)

* snel aan te brengen (renovliezen en sausen van een woning duurt maximaal 4 dagen)

* heeft geen droogtijd

* geen extra vocht in je huis, wat weer voordelig is voor de andere afwerking van bv vloeren

* (krimp-)scheuroverbruggend

* brandveilig

* isolerend

* sterker dan stucwerk, minder kans op beschadigingen en putjes

• superglad oppervlak