Het team van Renovlies Rotterdam bestaat uit ervaren en gediplomeerde vakmensen. Verstand van zaken en leveren hoogwaardig behang en schilderwerk. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkterrein is de regio Rotterdam en omstreken.

Het team van Renovlies Behang Rotterdam bestaat uit ervaren en gediplomeerde vakmensen. Verstand van zaken en leveren hoogwaardig behang en schilderwerk. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkterrein is de regio Rotterdam en omstreken.

We verzorgen naast professioneel behang en schilderwerk ook andere uiteenlopende gerelateerde werkzaamheden. We vervangen bijvoorbeeld glaswerk, repareren kozijnen en we rekenen af met houtrot. Stukwerk en behangwerk, we verzorgen het allemaal. Schilderen doen we met hoogwaardige Sikkens verven, zoals bijvoorbeeld de Rubbol XD. Niet alleen oogt het schilderwerk mooier, het is ook veel beter bestand tegen de elementen. Renovlies Behang Rotterdam is onderdeel van Behang en Schildersbedrijf Brielle.